Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

La presentació es realitzarà divendres18 de novembre a les 19:00 h. en l’Aula Capitular del Centre del Carme (Calle Museu, 2. València).

Hi ha amors eterns que duren un cap de setmana. En el transcurs d’un viatge amb tren Marcos recorda l’estiu de 1970, quan, sent un adolescent, va passar uns dies de vacances en Molinosviejos, el poble de la seua àvia. Allí, enmig d’un bucòlic paisatge de camps de cereals, estanys i molins, Marcos va conèixer l’amor, va descobrir la seua sexualitat, va patir l’odi, la intolerància, i va veure com la seua vida canviava per sempre.

El seu germà Gus, l’àvia Palmira, la cosina Elena, Max el hippy, David i els fills del general -joves defensors de la dictadura-, poblen els records de Marcos. Però entre tots ells destaca un: el d’Álex, el jove moliner que li mostrarà una realitat fins llavors desconeguda.

“Un llibre carregat de romanticisme. Un gran èxit editorial.” (El Mundo)

“És commovedora, es llig d’una tirada i al final deixa un gust dolç i amarg. En aquests temps desangelats s’agraeix un romanticisme tan ingenu.” (Leopoldo Ales, El Mundo)

“Un captivador viatge al passat en el qual l’amor, una vegada més, se situa per sobre de la vida. Absolutament recomanable.” (Marcos Prau, Shangay)

El viatge de Marcos, novel·la iniciàtica que ha marcat a una generació de lectors, va ser guardonada amb el Premi Odissea en 2002, i s’ha convertit en un referent de la literatura LGTB en castellà. Ara, reeditada per Egales, El viatge de Marcos torna per a seguir commovent a tot tipus de públic, sense importar gènere, edat o orientació sexual.

Óscar Hernández Campano (Donostia, 1976) és un escriptor que porta als seus lectors a conèixer realitats en les quals personatges propers viuen emocions que enganxen i ens condueixen fins al final de la trama sense que puguem parar de llegir. Ja ho va fer amb aquest títol que ara es reedita, més tard amb Esclavos del destino, i recentment amb El guardián de los secretos (Egales, 2016), que ja comparteix amb El viaje de Marcos èxit de crítica i públic.

Share This