Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

València és enguany la ciutat que acollirà el congrés Estatal de Voluntariat que tindrà lloc els dies 9 i 10 de desembre al Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències de la ciutat.

Sota el lema ‘La mar de voluntariat’ ens reunirem per reflexionar sobre l’evolució i les tendències recents del voluntariat i sobre com impulsar els instruments amb els quals compten les persones i entitats del tercer sector. 

Durant el congrés participaran diverses entitats de diferents sectors i àmbits que aportaran diversos punts de vista al voltant de la figura del voluntariat i de quina és la relació del voluntariat amb quatre agents principals: la societat i el món, el tercer sector, les associacions, i altres agents com ara universitats, empreses i pimes, Administracions Públiques, escoles i instituts, etc.

En eixe línea la nostra companya Fani Boronat, ex-coordinadora general de l’entitat, participarà en la taula redona: “Nous temps, noves demandes” on es tractarà d’analitzar noves formes que va adquirint el voluntariat per les mateixes necessitats i evolució de la societat. 

A més a més, en el congrés tindrà lloc el lliurament de premis estatals del voluntariat social 2019 que aquest  cau recau, en la seua modalitat individual en la nostra estimada Boti García, un premi que suposa un reconeixement a tota la seua trajectòria d’activisme i lluita pels drets col·lectiu LGTB+. 

Per tot això, t’animem a participar i formar part d’aquest especial esdeveniment

Ací pots trobar tota informació que necessites sobre el congrés. I si tens interés en assitir, et pots inscriure ací

Share This