Amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la LGTBfòbia el proper 17 de maig, la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha organitzat la conversa sobre diversitat i delictes d’odi “Treballant per la igualtat LGTB”.

En esta activitat participaran:

1) Macarena Correro, Fiscal Provincial de València, Secció Tutela Penal de la Igualtat i contra la Discriminació, que parlarà de la LGTBfòbia com a delicte d’odi.

2) David Garfella, agent de la Policia Local de Silla, que parlarà al voltant de cóm fer la denúncia i la intervenció policial.

3) Jose Luis Diego, agent de la Policia Local de València, que parlarà del programa europeu TAHCLE de formació a la Policia Local en delictes d’odi.

4) Ana Navarro, advocada i coordinadora de famílies de Fundación Daniela, que parlarà de la situació dels/ de les menors transsexuals i la resposta familiar i escolar.

5) Mar Ortega, vocal de delictes d’odi de Col·lectiu Lambda València, que parlarà de les diverses formes de discriminació i delictes d’odi en les persones LGTB.

6) Isabel Lozano, Regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que dinamitzarà la conversa i parlarà de les línees de treball amb el col·lectiu LGTB des de l’Ajuntament de València.

La conversa será el dimarts 17 de maig, a les 19:00 hores, a l’Ateneu Mercantil de València (Pça de l’Ajuntament, 18), zona del Hall de la Planta Sisena.

Share This