Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Membres de Lambda participen este cap de setmana a Madrid al VIII Congrés de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB). Al congrés, que porta per nom ‘Impulsant Lleis, TRANSformant la Societat’, s’elegirà el nou equip coordinador per als pròxims tres anys.

Segons la coordinadora general de Lambda, Fani Boronat, “el congrés servirà per a actualitzar el compromís de la FELGTB amb la lluita per aconseguir l’aprovació de la Llei d’Igualtat LGTBI de l’Estat, sent esta la màxima prioritat per al nou equip”. Al mateix temps, ha recordat que la setmana passada el Consell de la Generalitat va aprovar l’avantprojecte de la Llei Valenciana per a la Igualtat de les Persones LGTBI, “però encara cal seguir pressionant fins que les lleis autonòmica i nacional siguen una realitat. Només així podrem anar aconstant-nos a una igualtat real i efectiva del col·lectiu LGTBI”.

El Congrés de FELGTB reunirà a Madrid a una representació de les 44 associacions que formen part de la Federació, de la que Lamba és membre. A més de l’elecció dels seus nous representats també es debatran les ponències polítiques i d’organització, així com les directrius de treball per al pròxim termini.

El VIII Congrés de FELGTB se celebrarà en el saló d’actes de la Fundació ONCE de Madrid entre hui i el diumenge.

Share This