Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

 

En línia amb la seua lluita contra la intolerància, Lambda participarà en l’homenatge a Guillem Agulló organitzat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV). L’acte, que tindrà lloc a València el 21 d’abril, és un homenatge a Agulló i totes les persones víctimes de la intolerància.

L’esdeveniment començarà a les 18 hores a la plaça de Sant Agustí des d’on eixirà la manifestació contra la intolerància “País Valencià, un país obert”. La comitiva caminarà fins el Jardí de Vivers on s’inaugurarà el passeig Guillem Agulló, en record del jove assassinat a mans d’un grup de feixistes ara fa 25 anys.

“L’Acte d’homenatge a Guillem Agulló i totes les víctimes de la intolerància” constarà de diversos parlaments i actuacions musicals dissenyades per a l’ocassió. El cartell compta amb els artistes: Pep Gimeno “Botifarra”, Miquel Gil, Feliu Ventura, Al Tall, Pau Albajos, Mara Aranda, Xavi Sarrià, Josep Nadal, Carraixet, Eva Gómez, Merixell Gené i David Fernàndez.

Lambda es reunirà al voltant de les 17.45 hores en la plaça de Sant Agustí per tal de sumar-se a la manifestació. Busca les banderes de l’arc de sant Martí i uneix-te a Lambda.

Share This