Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

El pròxim dia 21 d’octubre, a partir de les 22 hores, Mostra la Ploma participa a Quartmetratges.

L’activitat consistirà en una sessió audiovisual d’aproximadament una hora i mitja de durada on les persones participants podran gaudir de 4 curts i 1 documental sobre diversitat sexual i de gènere.

La selecció s’ha realitzat amb l’objectiu de poder treballar amb un perfil ampli de públic i que permeta abordar la realitat de les diferents orientacions sexuals i identitats de gènere.

Com sempre, després de la projecció farem un col·loqui per a compartir idees.

Els curts són:

MINIATURAS

Donya Asunción era vídua, tenia 67 anys i dos fills, Juan i Belén. El dia de la seua mort, Belén descobreix decebuda que la seua mare tenia un amant secret. Durant la vetla, i amb l’ajuda del seu germà, tractarà de descobrir qui és, mentre sorteja i s’endinsa en els secrets i les peculiaritats d’un xicotet poble de províncies.

KANSAS

Kansas és una xicoteta història que narra la volta a casa de “L’home de hojalata” i el “Espantapájaros” després d’una festa de disfresses i en com, a poc a poc, les disfresses de cadascun es van diluint fins a exposar-se a l’un altre tal com són.

 LOVE WARS

A l’interior de la “Estrella de la Muerte” dos soldats imperials homosexuals lliuren la seua pròpia batalla.

DESANIMADO

Un dibuix animat es psicoanalitza perquè se sent rebutjat en un món d’“acció real” que no accepta als qui són diferents. El protagonista reflexiona sobre la naturalesa dels prejudicis i ha de decidir si s’adapta a la norma, o si s’atreveix a viure tal com és, un dibuix animat.

I el documental:

PINK BOY

 BJ, una lesbiana d’actitud masculina, sempre ha evitat amb èxit els vestits fins que amb la seua parella Sherrie adopten a Jeffrey que, per a la seua sorpresa, comença a ballar i actuar amb vestits de xiqueta davant d’elles.

cropped-banner-movibeta-2

Share This