Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

politicas_lgtbLambda, junt amb els principals col·lectius LGTB del País Valencià, ha proposat als ajuntaments que es pronuncien a favor del Dia Internacional contra la LGTBfòbia (17 de maig) i del dia de l’Orgull LGTB (28 de juny). Per això els col·lectius han presentat diferents mocions que han de ser aprovades pels consistoris i que mostren el suport irrevocable a la igualtat real i efectiva de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals. Cada moció pot ser adaptada pels diferents ajuntaments segons les necessitats i realitats de cada municipi i localitat.

Els textos presentats han estat consensuats entre Diversitat, associació LGTBI de les comarques d’Alacant; CLGS, Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor; Galesh, Associació de famílies homoparentals; Castelló LGTBI, Col·lectiu per la Diversitat Afectiu-Sexual de Castelló; Fundación DanielaChrysallisAMPGYL, Associació de Famílies contra la Intolerància per Gènere i Lambda, col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de València.

En aquest sentit, Lambda vol recordar que els municipis són els espais més propers a la ciutadania, i per això han de jugar un paper capital en la normalització del col·lectiu LGTB, sent un referent d’integració i lluita contra la discriminació. Per això és precís el seu compromís en donar resposta a la població LGTB en tot allò que siga de la seua competència.

Podeu veure la moció proposada pel 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBfòbia, ací.

I la del 28 de juny, dia de l’Orgull LGTB, ací.

Share This