Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, ha instal·lat hui, dimecres 14 de febrer, una taula informativa en la porta principal de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, situada en el Campus de Blasco Ibáñez, per a commemorar el Dia Europeu de la Salut Sexual.

El coordinador del Grup de Salut Sexual i VIH de Lambda, Sergio Cárdenas, responsable de l’activitat, explica que aquest tipus d’accions són necessàries per a conscienciar i sensibilitzar a la població universitària sobre la necessitat de conèixer, adquirir i mantenir hàbits sexuals saludables.

Segons Cárdenas, “hi ha poc coneixement de salut sexual entre l’alumnat universitari, que esdevé d’una molt baixa formació sexual en l’etapa educativa prèvia, i que augmenta notòriament el risc de patir infeccions de transmissió sexual”.

En aquest dia Lambda defensa el desenvolupament d’una sexualitat activa i plaent per la seua repercussió positiva en la nostra qualitat de vida, indistintament de quin siga l’edat, el sexe, la identitat de gènere i l’orientació afectiu-sexual de cada persona.

En la taula informativa, en la qual ha estat present el ‘responsable de programes de salut sexual i VIH’ de Lambda, el doctor en psicologia Pere Salmerón, a més de resoldre dubtes i consultes de l’alumnat, Lambda ha repartit material preventiu.

A l’acte han assistit, en representació de la Universitat de València, la Vicedegana de Cultura i Igualtat de la Facultat de Ciències Socials, Inmaculada Verdeguer Aracil; i José Miguel Cirerer, membre de la comissió acadèmica del títol de treball social (CAT).

Share This