Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El grup de Salut Sexual i VIH de Lambda està col·laborant, juntament amb Coordinadora estatal de VIH i sida (CESIDA) i la Fundació d’Educació per a la Salut de l’Hospital Clínic Sant Carlos, en el desenvolupament d’un joc online, el ‘ TriVHIal positiu’, per a recolzar la prevenció del VIH i reduir l’estigma i discriminació de la població que viu amb VIH.

El ‘TriVHIal positiu’ és un joc didàctic de preguntes i respostes en el qual les persones reben informació veraç, actualitzada i pedagògicament comprensible. Hi ha vuit jocs adaptats a diferents públics: homes que tenen sexe amb homes, dones i homes VIH positius, dones i homes VIH positius, dones VIH positiu, persones que s’injecten drogues, persones que exerceixen el treball sexual, persones privades de llibertat i immigrants en risc d’exclusió.

Segons Sergio Cárdenas, coordinador del grup de Salut Sexual i VIH de Lambda, “el joc que estem desenvolupant colaborativamente,’el ‘TriVHIal positiu’, és una eina per a la divulgació d’informació de salut sobre el VIH amb l’objectiu de prevenir i acabar amb els falsos mites que estigmatitza a les persones amb VIH”.

La creació del ‘TriVHIal positiu’ s’ha impulsat des de la Fundació d’Educació per a la Salut (FUNDADEPS) de l’Hospital Clínic Sant Carlos, amb el suport del Pla Nacional sobre la Sida (MSSSI) per a atendre de forma lúdica a la reducció de les desigualtats socials en salut vinculades amb la falta d’informació.

El joc està disponible en la web www.trivihal-positivo.es i rebrà de manera continuada actualitzacions de les informacions i ampliacions.

Share This