Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Aquest dijous 20 d’octubre, es presenta el darrer Anuari dels Silencis Mediàtics Mèdia.cat a València, el projecte del Grup de periodistes Ramon Barnils que recull, en forma de reportatges d’investigació, els temes que han passat per alt als principals mitjans del país.

Des de Lambda, tornarem a col·laborar en l’acte amb la presència de Mar Ortega, vocal de Delictes d’odi. La presentació del projecte es farà a partir de les 10 del matí a l’aula 406 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València. A l’acte participaran també, Dolors Palau, professora de periodisme de la UV; Beatriz Garrote, directora de Barret; Elisenda Rovira, coordinadora de l’Anuari; i Isabel Villar, autora de l’article L’assassinat de la transsexual Lyssa. L’acte, que és públic i gratuït, està organitzat per la mateixa Facultat de Comunicació, la productora audiovisual Barret i el Grup Barnils.

Entre els 12 silencis mediàtics d’aquest any cal destacar el de l’assassinat de la dona transsexual Lyssa, morta el 22 de juliol de 2015 víctima d’una brutal pallissa. És la tercera dona que mor per un crim d’odi al País Valencià i Catalunya, dos territoris que encapçalen els rànquings d’assassinats per aquesta motivació.

Us esperem!

Share This