Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Este any Lambda celebra el Dia de la Visibilitat Lèsbica amb un seguit d’actes sota el lema ‘Sóc Visible, per tant existisc’ amb la fi d’empoderar al col·lectiu de dones lesbianes. Entre les activitats programades destaca la xarrada sobre llenguatge inclusiu a càrrec de la filòloga Teresa Meana que tindrà lloc a la seu de Lambda el 27 d’abril. No obstant això la major part de la programació tindrà lloc el 26 d’abril, Dia de la Visibilitat Lèsbica.

La jornada del 26 d’abril començarà a les 12 del migdia a la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València amb la performance ‘Trenca les barreres de la invisibilitat lèsbica i allibera’t’ que anirà seguida de la lectura d’un manifest. Per la vesprada, la seu acollirà la presentació del Grup de Dones. Es tracta d’una nova agrupació que naix com a evolució de l’històric Grup de Lesbianes al qual substitueix. La intenció és aprofitar la presentació per a decidir sobre les activitats del grup, així com determinar el dia de reunió. A continuació es projectarà el documental ‘She’s beautiful when she’s angry’, després del qual s’obrirà un debat per a reflexionar sobre el film.

Dia del Llibre amb #LletresLesbianes

Per altra part i de forma paral·lela a la celebració del Dia de la Visibilitat Lèsbica, Lambda aprofitarà el Dia del Llibre, el 23 d’abril, per a donar visibilitat a les autores lesbianes. D’esta manera, al llarg de la jornada les xarxes socials del col·lectiu s’ompliran de fragments d’obres escrites per dones lesbianes. A més es convidarà a les persones internautes a rescatar fragments d’obres de les seves literates lesbianes preferides i compartir-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #LletresLesbianes.

Lambda porta deu anys participant activament en la celebració del Dia de la Visibilitat Lèsbica i en esta ocasió es farà servir l’etiqueta # VisibilitatLèsbica per promoure les activitats a través de les xarxes socials.

Share This