Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

L’exposició, que podrà veure’s durant un mes en l’espai de la Fundació La Posta (Pintor Fillol, 2, València), és una mostra d’art que ofereix un panorama divers tant pel que es refereix als artistes com a les tècniques utilitzades. “Museari: Estéticas de la Diversidad Sexual” és una perspectiva polièdrica del que ha sigut l’activitat expositiva durant el primer any d’exposicions temporals en Museari.

Fig01AmadeoValldeperez2-181x300

 

 

 

 

 

 

 

 

“Escena de matrimoni”, Amadeo Valldepérez

 

Així, des del 16 de juny i fins al 16 de juliol, hi ha previstes una sèrie d’activitats i esdeveniments, en col·laboració amb el Col·lectiu Lambda:

1.- Dijous 16 de juny de 2016. Inauguració de l’exposició “Museari: Estéticas de la Diversidad Sexual”, en l’espai de la Fundació La Posta (Pintor Fillol, 2, València).

2.- Dijous 23 de juny de 2016. Visita comentada a l’exposició pel Col·lectiu Lambda, i Conferència de Germán Navarro Espinach sobre “La Visibilitat Trans en la Història”.

3.- Dijous 7 de juliol de 2016. Xarra col·loqui amb artistes, educadors/as, periodistes i activistes LGTB.

4.- Dijous 14 de juliol de 2016. Celebració del primer aniversari de Museari. Lliurament dels Premis MUSEARI 2016 a:

– Luis Noguerol (per la seua important labor a favor dels col·lectius LGTB des de Lambda i Culturama).

– Chrysallis (pel seu treball en favor de les famílies amb menors trans).

– Urko Gat (per les seues reflexions teòriques des de l’àmbit acadèmic universitari i per les seues aportacions artístiques). Finalitzarà l’acte amb una actuació de Urko Gat. I posteriorment un sopar de celebració en un local pròxim a la Posta.

A l’exposició es podran veure treballs de Xavier Mollà, Reme Tomás, Amadeo Valldeperez, Rafa de Corral, Carme Vidal, Adolfo Siurana, Alex Bressole, Nora Ancarola, Francesc Vera, Concha Daud, Pepe Miralles, Loli Soto i Moisés Mahiques.

Fig02XavierMolla-568x568

 

 

 

Fig07PepeMiralles-568x380

 

 

 

 

 

Xavier Mollà “Mans d’estimar”

 

 

 

 

 

Pepe Miralles “Homofòbia pintada”

 

 

 

Cal recordar que la primera exposició en La Posta, amb obres del grup FIDEX, va tindre lloc al novembre de 2014 i va estar organitzada dins de les activitats del Congrés Internacional d’Educació Artística i Diversitat Sexual, una iniciativa de l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València, que comptava amb la col·laboració del Col·lectiu Lambda. De tal forma, que la temàtica de la defensa dels drets humans i la visibilitat dels col·lectius LGTB ja compta amb accions prèvies en la Fundació La Posta.

Share This