Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

L’oficina tècnica de Lambda participarà en les VII Jornades d’Educació organitzades per la FELGTB, que se celebren del 15, 16 i 17 de desembre en la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, per a presentar un taller sobre com treballar la diversitat sexual, família i de gènere en alumnes d’infantil i primària a través de contacontes.

Aquestes jornades cerquen donar formació en diversitat sexual i de gènere, motivar al professorat a treballar aquests conceptes de manera transversal en cada cicle escolar, prevenir situacions de LGBTfobia i donar eines contra l’assetjament escolar per motius d’orientació i identitat de gènere.

Els tècnics en educació de Lambda organitzaran durant el dissabte 15 de desembre dos tallers, un al matí i un altre a la vesprada, sobre el contacontes com un format educatiu i una eina didàctica perfecta per a poder captar l’atenció dels més xicotets i abordar temes com la la diversitat sexual i la identitat de gènere en la infància.

Les Jornades estan dirigides a tota la comunitat educativa: equips directius, professorat, professorat tècnic de serveis a la comunitat, alumnat universitari, famílies, associacions de mares i pares, xarxa oficines d’igualtat, sindicats, així com a activistes LGTBI i totes les persones interessades en l’educació no formal com a educadores i educadors socials, monitoras i monitors d’oci i temps lliure.

El termini d’inscripció a l’esdeveniment ja està obert. Pots fer la teua inscripció de manera telemàtica a través de web de les jornades i pots accedir al programa oficial de les VII Jornades d’Educació punxant ací.

Share This