Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Del 25 d’octubre a l’1 de desembre.

La teua imatge a Instagram sobre el VIH i la sida el fa visible.

#inVIHsible és el primer concurs d’imatge i creativitat amb un objectiu: visibilitzar una malaltia que compleix més de 35 anys i que segueix present entre totxs.

Volem que ens oferisques la teua visió particular sobre el VIH, les seues conseqüències, com prevenir- les, denunciar l’estigma i la discriminació, o qualsevol enfocament relacionat amb la realitat actual del VIH/sida i de les persones que conviuen amb VIH/sida. Pots consultar ací la “Guia bàsica d’orientació sobre el VIH” per a poder tenir una visió actual sobre la malaltia.

Si t’agrada la imatge i la fotografía, a més de les xarxes socials, ací podràs demostrar la teua creativitat per a ajudar a conscienciar sobre una malaltia que segueix tan actual com fa anys.

Envia la teua imatge o imatges abans del 20 de novembre. Entre totes la imatges enviades es triaran 10 per a ser impreses i exposades en la concentració de l’1 de Desembre, Dia Internacional contra la SIDA, en la carpa de Lambda en la Plaça de la Mare de Déu de València. Aquestes imatges preseleccionades entraran a votació oberta tant en l’exposició com en el compte d’Instagram de @lambdavalencia mitjançant els likes donats pels seguidors/es.

Participa en el concurs. Ajuda’ns a eradicar el VIH.

És molt fàcil!! En uns pocs passos podràs participar en el nostre concurs:

  1. Crea una imatge.
  2. Publica en el teu perfil d’Instagram la imatge que has creat.
  3. Segueix la pàgina de @lambdavalencia per a poder estar en contacte.
  4. Inclou en els comentaris un títol per a la teua imatge, i etiqueta a @lambdavalencia a més d’incloure el hashtag #inVIHsible.
  5. Envia la imatge amb la millor qualitat (resolució) al correu de participació (salutsexual@lambdavalencia. org) amb el teu nom i cognoms a més del nom del perfil en Instagram.
  6. Comparteix i difon perquè la gent recolze la teua proposta.

Pots consultar ací les bases legals.

Share This