Un any més, des de Les Heidis, volem continuar aportant el nostre granet a la conservació del Parc Natural de La Serra Calderona.

El pròxim febrer tornem a participar en la repoblació d’este espai natural tan a prop de València,  a més de donar visibilitat i passar una bona estona. Aquest any será a una parcel·la de Portacoeli i ens acompanyarà com sempre el personal del Parc, que ens recolzarà amb suport logístic.

El dissabte 25 de febrer uneix-te a la IV Jornada de repoblació d’esta serra i planta un arbre (al menys!!).

Com en ocassions passades, es demanen 3€ per participar (que no es tornaran en cas de que alguna/ú s’apunte i finalment no vinga), ja que les places són limitades (30 persones) i demanem  compromís a l’hora de fer-ho.

Com, fins a quan i on pots inscriure’t?  

  • El termini és fins el 15 de febrer.
  • Facilita el teu nom complet, número de telèfon, el teu correu electrònic i paga els 3 €.
  • Pots fer-ho en la seu de Lambda (c/ Albacete, 52 baix de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 20) o en els entrenaments de les Heidis (dimecres de 19:30 a 21 en l’institut d’Abastos c/ Alberic, 18 i c/ Buen Orden s/n) preferiblement al començament o al final del mateix.

Si vols vindre amb xiquets/tes, fica’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic heidis@lambdavalencia.org

Recorda que si tens aixada, és recomanable vindre en ella.

Inscriu-te ja!!

 

Share This