Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lesbianes

Ací pots conèixer dones com tu, amb les teues mateixes inquietuds i interessos i col·laborar i participar en les activitats de Lambda. Sense deixar de banda les reivindicacions conjuntes del col·lectiu LGTB, parem especial atenció a les realitats lèsbiques i treballem per augmentar la visibilitat de les dones lesbianes. Els esdeveniments dels últims anys en l’àmbit LGTB ens han fet prendre consciència de la importància de la nostra força. Hem crescut i tenim molt a dir; volem fer-nos sentir amb veu ben alta i clara.

Des del grup fem activitats de formació, com ara trobades, debats, xarrades, tallers … I també som un espai de socialització i d’oci. Volem promoure la cultura lèsbica i potenciar l’acció de les dones dins del moviment LGTB. A més a més, també volem aconseguir una equiparació real i igualtat de drets entre dones i homes, perquè a més de lesbianes som dones; i per això el Grup de Lesbianes és membre, entre d’altres, de la Comissió de Dones 8 de Març i de la Plataforma Feminista.

Ens reunim els dimarts, cada dos setmanes, a les 19:30h a la seu. Consulta l’agenda per saber quan és la següent reunió. També pots contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: lesbianes@lambdavalencia.org.  Ha arribat l’hora de, definitivament, posar veu i rostre de dones a les reivindicacions per la diversitat sexual i de gènere.

T’esperem!

Share This