Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Grup de Senderisme

El grup de senderisme està obert a qualsevol persona, amb independència de la seua orientació sexual i/o identitat de gènere. És un espai acollidor i inclusiu on és possible socialitzar, gaudir dels espais naturals i fer exercici en un ambient relaxat i simpàtic.

Solem organitzar 2 eixides al mes, bé en dissabte o en diumenge. És necessari inscriure’s a través d’un formulari enllaçat des de la informació de cada excursió, i també és un requisit contractar una pòlissa individual d’accidents per al dia de l’eixida (és un tràmit senzill i ràpid), excepte si tens carnet de la FEDME (Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada).

Si és la primera vegada que fas senderisme, cap problema, però has d’enviar-nos un correu a senderisme@lambdavalencia.org perquè et puguem assessorar abans de la teua primera excursió.

No oblides consultar la programació de rutes per a no perdre’t cap de les nostres eixides. I també ens trobaràs en el nostre canal de difusió en Telegram, en https://t.me/senderismelambdavalencia

Share This