Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Grup d’Ajuda mútua per LGTB+

EEl Grup d’Ajuda Mútua Positiu de Lambda (GAM+) és un grup per a persones que conviuen amb el VIH. Ens reunim per a parlar i treballar diferents temes, entre ells: l’estigma, pors, aprendre tècniques de relaxació, dificultats en la parella o relacions sexuals, estereotips i prejudicis, etc.

Les reunions són la seu del col·lectiu Lambda, dinamitzades per un psicòleg i se celebren cada quinze dies. El grup està obert tant a persones amb un diagnòstic recent com aquelles que convisquen amb el VIH des de fa uns pocs anys.

Qui som?
Som un grup persones que conviuen amb el VIH de diferents edats i perfils, que comparteixen la seua condició serológica. El grup és heterogeni, cada persona aporta unes demandes, dubtes i interessos particulars que enriqueixen al conjunt. Si tens ganes d’aprendre, conèixer, adquirir experiència, eines i enfrontar la vida amb major facilitat pot ser que siga el teu lloc.

El grup està dinamitzat per Ismael Jiménez, psicòleg voluntari amb experiència en les temàtiques a tractar.

Què volem?
Sentir-nos millor amb nosaltres mateixos. Compartir amb la resta de participants nostres inquietuds, problemàtiques i també il·lusions; és a dir, poder relacionar-se entre iguals per a naturalitzar i normalitzar aquesta situació. Potenciem les relacions socials per a eixir de l’aïllament, conèixer a altres persones i informem sobre els recursos existents.

A més, el grup es dedica a facilitar un suport psicològic als usuaris i usuaries a través de l’acceptació, la comunicació, la complicitat, l’alliberament, el suport mutu, l’humor i la comprensió.

Què t’oferim?
Un espai de seguretat, confiança i confidencialitat on poder ser comprès. Un grup per a poder expressar els teus sentiments, pors i experiències sense por al judici, en un ambient relaxat i d’igualtat. Pots parlar en la reunió o pots observar, ja que la participació és lliure i cadascun decideix intervenir o no.

Per a formar part del grup pots contactar al correu electrònic gampositiu@lambdavalencia.org per a establir una primera entrevista.

 

SUBVENCIONAT PER:       

 

Share This