Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

Si vols dedicar part del teu temps a l’activisme per la diversitat sexual, de gènere i familiar, i formar part de Lambda, aquest divendres 10 i dissabte 11 de novembre durem a terme el CURS BÀSIC DE VOLUNTARIAT.

Serà una bona oportunitat per iniciar la formació sobre diversitat sexual, de gènere i familiar, conèixer els aspectes bàsics i les eines necessàries per a començar un camí d’aprenentatge, activisme i lluita pels drets de les persones LGTBI. A més, també podràs conèixer la nostra entitat.  

L’horari previst del curs és divendres de 18:00 a 21:00 hores i dissabte de 10:00 a 20:15 hores.

Al llarg de la formació abordarem els següents temes:

  • Diversitat sexual, familiar i de gènere: Conceptes Bàsics
  • Masclismes i LGTBfòbia, tenen punts en comú?, parlem de feminisme
  • Salut sexual i VIH
  • DDHH. Delictes i discurs d’odi
  • Fer voluntariat en Lambda

La inscripció és gratuïta, però per fer-la efectiva i garantir l’assistència, donat que les places són limitades, hauràs d’abonar 10€ en concepte de fiança. Aquesta serà retornada, després d’haver assistit al curs complet, si així ho sol·licites o si vols pots deixar-la com a donatiu.

El pagament de la fiança el pots fer a la seu de Lambda, en l’horari d’Oficina Tècnica (de 9 a 14h i de 17h a 20h), o mitjançant transferència bancària al següent compte: ES21 2038 6555 5360 0006 3141, indicant com a concepte COGNOMS- CURS DE VOLUNTARIAT. Envia el justificant de pagament a voluntariat@lambdavalencia.org.

Pots fer la inscripció ací. Recorda que perquè siga vàlida hauràs de fer el pagament de la fiança.

El plaç per inscriure’s finalitza el proper 6 de novembre.

Totes les persones assistents dinarem juntes. Lambda es farà càrrec del dinar, tenint en compte les opcions alimentàries de cada persona.

Share This