Si vols dedicar part del teu temps a l’activisme per la diversitat sexual, de gènere i familiar, i formar part de Lambda, aquest divendres 16 de febrer i dissabte 17 de febrer durem a terme el CURS BÀSIC DE VOLUNTARIAT.

Serà una bona oportunitat per iniciar la formació sobre diversitat sexual, de gènere i familiar, conèixer els aspectes bàsics i les eines necessàries per a començar un camí d’aprenentatge, activisme i lluita pels drets de les persones LGTBI. A més, també podràs conèixer la nostra entitat.

L’horari previst del curs és divendres de 18:00 a 21:00 hores i dissabte de 10:00 a 20:00 hores.

Al llarg de la formació abordarem els següents temes:

  • Diversitat sexual, familiar i de gènere: Conceptes Bàsics
  • Masclismes i LGTBfòbia, tenen punts en comú?, parlem de feminisme
  • Salut sexual i VIH
  • DDHH. Delictes i discurs d’odi
  • Fer voluntariat en Lambda

La inscripció és gratuïta, però per fer-la efectiva i garantir l’assistència, donat que les places són limitades, hauràs d’inscriure’t en aquest formulari i abonar 10€ en concepte de fiança. Aquesta serà retornada, després d’haver assistit al curs complet, si així ho sol·licites o si vols pots deixar-la com a donatiu. IMPRESICINBLE: No admetrem cap inscripció que no haja realizat els dos requisits (Inscripció en formalari+pagament).

El pagament de la fiança el pots fer a la seu de Lambda, en l’horari d’Oficina Tècnica (de 9 a 14h i de 17h a 20h), o mitjançant transferència bancària al següent compte: ES21 2038 6555 5360 0006 3141, indicant com a concepte COGNOMS- CURS DE VOLUNTARIAT. Envia el justificant de pagament a voluntariat@lambdavalencia.org.

El plaç per inscriure’s finalitza el proper dimarts 13 de febrer de 2018. Totes les persones assistents dinarem juntes. Lambda es farà càrrec del dinar, tenint en compte les opcions alimentàries de cada persona.

 

Share This