Mostra la Ploma és molt més que cinema, per això, el festival no acabarà amb la projecció del palmarès de les seccions cinematogràfiques, que tindrà lloc el diumenge 10 a les 18:30 en el MUVIM.

Al llarg del mes de juny, el festival continuarà oferint activitats culturals de caràcter expositiu, literari o festiu.


El proper dilluns 11 de juny podrem gaudir d’aquesta trobada d’escriptores en què participaran:

  • Anna Boluda – “Res a amagar”
  • Mila Martínez – “Mis noches en el Ideal Room”
  • Eley Grey – “Todas están locas”,
  • Encarna Sant-Celoni – Vestals de Roma

Començarem a les 19:00hr a Las Naves amb un espai obert al públic en què conversar amb les autores en xicotets grups.

Posteriorment, a les 20:00hr, es realitzarà un col·loqui per intercanviar opinions sobre com la literatura contribueix per impulsar el canvi cap a una societat respectuosa amb la diversitat sexual.

Durant l’acte es podran adquirir els seus llibres i hi haurà una sessió de signatura d’exemplars.


El dimecres 20, a les 20:00 hr en Fundació La Posta, inaugurarem l’exposició Museari Art&Queer, una perspectiva polièdrica del que ha estat l’activitat expositiva durant la tercera temporada d’exposicions a “Museari”

I el dimarts 19 de juny a les 20:00 hr coneixerem de manera diferent i participativa les claus de les obres seleccionades i la trajectoria de els i les artites en l’àmbit de la diversitat sexual i de gènere amb una visita guiada.

 


De la mà del recent creat grup de dones de Lambda, tindrem la vesprada del 20 de juny estarà carregada de feminisme i revolta amb la Vesprada de Dones Obertes.

A les 18:30 hr iniciarem amb un recital de poesia de dones i per a dones amb la participació de diverses poetises i obrirem el recital per tal que hi puga participar qualsevol dona que ho desitge.

I a les 20:00 hr de la vesprada, Mage Arnal portarà a Lambda Bye bye feminity una escopinyada de realitat en tota la cara. Més info ací. 


El divendres 22 de juny a les 19:30 hr en la seu de Lambda, l‘artista i activista de Lambda, Julio De Gracia, presenta el seu projecte pictòric “PRIDE”, un conjunt d’obres que parteixen dels actuals discursos LGTBfòbics que seguim sofrint les persones LGTB.

Més info ací.