Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Mostra la Ploma és molt més que cinema, per això, el festival no acabarà amb la projecció del palmarès de les seccions cinematogràfiques, que tindrà lloc el diumenge 10 a les 18:30 en el MUVIM.

Al llarg del mes de juny, el festival continuarà oferint activitats culturals de caràcter expositiu, literari o festiu.


El proper dilluns 11 de juny podrem gaudir d’aquesta trobada d’escriptores en què participaran:

  • Anna Boluda – “Res a amagar”
  • Mila Martínez – “Mis noches en el Ideal Room”
  • Eley Grey – “Todas están locas”,
  • Encarna Sant-Celoni – Vestals de Roma

Començarem a les 19:00hr a Las Naves amb un espai obert al públic en què conversar amb les autores en xicotets grups.

Posteriorment, a les 20:00hr, es realitzarà un col·loqui per intercanviar opinions sobre com la literatura contribueix per impulsar el canvi cap a una societat respectuosa amb la diversitat sexual.

Durant l’acte es podran adquirir els seus llibres i hi haurà una sessió de signatura d’exemplars.


El dimecres 20, a les 20:00 hr en Fundació La Posta, inaugurarem l’exposició Museari Art&Queer, una perspectiva polièdrica del que ha estat l’activitat expositiva durant la tercera temporada d’exposicions a “Museari”

I el dimarts 19 de juny a les 20:00 hr coneixerem de manera diferent i participativa les claus de les obres seleccionades i la trajectoria de els i les artites en l’àmbit de la diversitat sexual i de gènere amb una visita guiada.

 


De la mà del recent creat grup de dones de Lambda, tindrem la vesprada del 20 de juny estarà carregada de feminisme i revolta amb la Vesprada de Dones Obertes.

A les 18:30 hr iniciarem amb un recital de poesia de dones i per a dones amb la participació de diverses poetises i obrirem el recital per tal que hi puga participar qualsevol dona que ho desitge.

I a les 20:00 hr de la vesprada, Mage Arnal portarà a Lambda Bye bye feminity una escopinyada de realitat en tota la cara. Més info ací. 


El divendres 22 de juny a les 19:30 hr en la seu de Lambda, l‘artista i activista de Lambda, Julio De Gracia, presenta el seu projecte pictòric “PRIDE”, un conjunt d’obres que parteixen dels actuals discursos LGTBfòbics que seguim sofrint les persones LGTB.

Més info ací.

 


 

Share This