Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Comença setembre, i també tornen les reunions dels grups de voluntariat de Lambda. Espais on podràs treballar els diferents aspectes relacionats amb la realitat LGTB. Si ja tens clar on participar pots contactar directament amb els i les companyes, si encara no ho tens clar i continues pensant què podries aportar tu a Lambda, contacta amb voluntariat@lambdavalencia.org i deixa que t’assessorem. Activa’t!!

Si tens entre 14 i 17 anys i et consideres lesbiana, gai, trans o bisexual, i busques un espai de trobada i d’amistat on solucionar els nostres dubtes mentre creixem cap a la vida adulta entre iguals, de forma lliure, gratuïta i anònima, t’esperem!

Si vols més info, escriu-nos a adolescents@lambdavalencia.org.

 

 

Som un grup de joves amb orientacions sexuals, identitats i expressions de gènere diverses, d’entre 18 i 30 anys. És un espai on compartir experiències, crear vincles i un espai segur entre iguals per a totes les persones que vulguen compartir la gran experiència de l’activisme i la lluita per un Ensenyament públic, laic, inclusiu i realment divers, amb independència de la nostra sexualitat i identitat i expressió de gènere.

Si vols més info, escriu-nos a joves@lambdavalencia.org. T’esperem!

 

Les persones creients amb orientacions sexuals, identitats de gènere i/o famílies no normatives tenim el nostre espai a Lambda on poder compartir la nostra fe i la nostra vida a la llum de les nostres experiències. Rebutgem tota actitud LGTBfòbica i vivim amb goig la nostra orientació sexual i la nostra identitat de gènere, totalment compatibles amb la nostra fe.

Per acudir a la reunió, escriu-nos a aarr@lambdavalencia.org o crida a Lambda primer. T’esperem.

 

Les Heidis constituïm l’espai de futbol de Lambda. El nostre equip està obert a totes les dones, independentment de la seua orientació sexual, edat o qualsevol altra circumstància. El nostre principal objectiu és practicar esport des de la diversitat, divertint-nos.

Ens veiem a les 19:30h a l’IES Abastos (C/Alberic 18 amb C/Bon Orde s/n de València). Si vols més info, escriu-nos a heidis@lambdavalencia.org. T’esperem!

 

 

Ací pots conèixer dones com tu, amb les teues mateixes inquietuds i interessos i col·laborar i participar en les activitats de Lambda. Sense deixar de banda les reivindicacions conjuntes del col·lectiu LGTB, parem especial atenció a les realitats lèsbiques i treballem per augmentar la visibilitat de les dones lesbianes. Els esdeveniments dels últims anys en l’àmbit LGTB ens han fet prendre consciència de la importància de la nostra força. Hem crescut i tenim molt a dir; volem fer-nos sentir amb veu ben alta i clara.

Si vols més info, escriu-nos a lesbianes@lambdavalencia.org. T’esperem!

 

El nostre objectiu és donar a conèixer aquelles situacions de discriminació i vulneració dels Drets Humans de les persones amb sexualitats i gèneres diversos a tot el món. Ha arribat el moment d’alçar la veu pels drets de totes les persones LGTB, amb independència del seu origen nacional, estatus socioeconòmic o situació documental.

Si vols més info, escriu-nos a drets.humans@lambdavalencia.org. Si eres sol·licitant d’asil, escriu-nos prèviament per conèixer-nos primer (si vols, en anglès o francès). T’esperem!

 

Realitzem tallers de formació i sensibilització a la població en general, parant especial atenció a la infància i joventut. A més a més, destinem part del nostre temps a generar nous recursos per abordar la diversitat sexual, de gènere i familiar en gairebé qualsevol context i franja d’edat.

Si vols més info o no pots acostar-te però vols col·laborar, escriu-nos a educacio@lambdavalencia.org. T’esperem!

 

Aquest és un lloc de trobada on famílies LGTB podem enriquir-nos compartint les nostres pròpies experiències i vivències, on els nostres fills i filles poden conèixer altres models de família com la seua.

Si vols acompanyar-nos, escriu-nos a families@lambdavalencia.org. T’esperem!

 

Ens dediquem a la prevenció, sensibilització i informació al voltant de la infecció per VIH i altres ITS dins del col·lectiu LGTB, i en concret del col·lectiu d’homes que tenen sexe amb homes i dones trans, per ser una població especialment vulnerable. Ací podràs trobar informació i formació específica sobre salut sexual, a més de formar part d’un grup de voluntàries i voluntaris dinàmic i compromès.

Si vols més info, escriu-nos a salutsexual@lambdavalencia.org. T’esperem!

 

Pretenem visibilitzar des de noves perspectives la diversitat, més enllà d’estereotips, donant suport a artistes, creadores i creadors, i recursos de cultura LGTB, així com organitzant o col·laborant en presentacions de llibres, visites a exposicions d’art, assistència a obres de teatre o debats. A més a més, informem sobre el panorama cultural relacionat amb la diversitat sexual i de gènere, i realitzem exposicions basades en els nostres fons històrics.

Si vols més info, escriu-nos a projectes@lambdavalencia.org. T’esperem!

 

Som un espai per a lesbianes, gais, bisexuals i persones trans que convivim amb el VIH. Ens reunim per donar-nos suport, compartir experiències, parlar sobre allò que ens preocupa, sobre VIH, i treballar l’estigma intern i social. En definitiva, socialitzar en un entorn protegit, sense por de ser jutjats/ades.

Si vols més info, escriu-nos a lgtbpositius@lambdavalencia.org 

Share This