Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El dissabte 2 de febrer es va celebrar amb gran èxit la sisena jornada de reforestació al Parc Natural de la Calderona organitzada per les Heidis amb els tècnics del parc. Es van esgotar les places amb un total de 30 participants adults i 3 menors.

La jornada va començar amb una visita a les instal·lacions del centre d’interpretació, fent una passejada per les seues dues sales expositives on es poden descobrir els valors més importants d’aquesta serra.

Més endavant i per a començar amb les tasques pròpies de la repoblació, es van desplaçar a una zona pròxima a Nàquera on, entre altres, es va plantar pomera silvestre, carrasca i llentiscle.

El Parc Natural de la Serra Calderona és un dels espais naturals protegits més emblemàtics de tota la geografia valenciana.

Lambda i les Heidis, a través d’aquestes activitats volem sumar esforços per a continuar desenvolupant una cultura respectuosa amb el medi ambient. Unides per a aprendre i conscienciar de la importància que té posar el nostre granet d’arena en la naturalesa.

.

Share This