L’Hospital General de València busca voluntaris per a formar part d’un estudi sobre la la Profilaxi Pre-exposició front al VIH (PrEP). Si eres home gai, bi i tens sexe amb altres hòmens i/o persones trans, tens fins el 14 d’agost per a apuntar-te. El centre sanitari s’ha unit a l’estudi sobre factabilitat de l’ús de la Profilaxi Pre-exposició (PrEP) front al VIH que es va iniciar uns mesos arrere en altres hospitals de l’Estat Espanyol.

Què és?
Es tracta d’un estudi post-autorització, de disseny observacional i prospectiu, promogut per l’Administració Sanitària i classificat per l’Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris (AEMPS) com EPA-AS, codi DIRTRU-2017-01. És a dir, un estudi l’objectiu del qual és valorar la viabilitat de l’administració de la PrEP des de la sanitat pública per a evitar la infecció del VIH.

Qui pot participar?
Hòmens d’entre 18 i 65 anys, gais, bisexuals i altres hòmens que tenen sexe amb hòmens i/o persones trans, que accepten participar de forma voluntària i per escrit en l’estudi. Les persones que vullguen participar han de comptar amb diagnòstic negatiu de VIH en la setmana prèvia i han d’estar fora de període finestra.

En què consisteix?
La persona que participe prendrà PrEP com a mètode preventiu de la infecció per VIH i portarà un seguiment per part de l’equip sanitari de l’Hospital General de València. Aquest seguiment consistirà en set visites al centre hospitalari al llarg de la durada de l’estudi.

Quant dura l’estudi?
Un any.

Fins a quan pots apuntar-te?
Pots confirmar la teua participació fins el 14 d’agost de 2018.

Vols participar?
Dirigeix-te a la Unitat d’Infecciosos y Viatgers de l’Hospital General de València:

  • Entre les 9 y les 12 hores.
  • Bloc B, accés B5, primera planta, consulta 5.

Per a més informació pots telefonar a Lambda al 963342191.

Nota: Lambda només participa promocionant l’estudi entre les persones sòcies de l’entitat. Lambda no executa l’estudi ni es fa responsable del seu resultat.

Share This