Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Espai de Suport Trans

L’objectiu principal de l’Espai de Suport Trans és oferir un lloc segur per a les persones que es troben a l’inici del procés d’afirmació de la seua identitat com persona trans. D’aquesta manera, la nostra intenció és co-crear un espai de creixement on enriquir-nos mútuament ion compartir aquells aspectes de la vida que faciliten el procés i també aquells que suposen dificultats, incloent pors, inseguretats, conflictes socials i familiars, etc.

Pretenem oferir un suport perquè les persones que participen del grup puguen viure i expressar les seues experiències de forma lliure i segura, sentint la sustentació de la resta de participants i afavorint l’acompanyament emocional al llarg del procés.

Les facilitadores del grup seran MªÁngeles Pérez i Marta Cañero, psicoterapeutes que treballen des del marc de la Teràpia Gestalt.

Les reunions es realitzaran dos dijous al mes, en horari de 19.30h a 21.30 hores a la seu de lambda. Per a poder participar del grup, caldrà haver realitzat una entrevista prèvia amb nosaltres. Si t’interessa, contacta’ns a través del correu suport.trans@lambdavalencia.org.

 

SUBVENCIONAT PER:         

 

Share This