#_LOCATIONMAP

Data / Hora
Date(s) - 16/11/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Categorias


El Grup de Majors és un espai de trobada acollidora i inclusiu on podem socialitzar i compartir les nostres experiències, vivències i inquietuds, però també és un espai on denunciar qualsevol discriminació basada en l’edat de les persones LGTB.

Amb tot açò, pretenem conscienciar a la societat i a la comunitat LGTB sobre la situació i necessitats de les persones majors LGTB, promoure l’envelliment actiu i fomentar la lluita contra la discriminació i estigmatització social.

Oferim suport i assessorament a totes les persones majors que ho requerisquen, així com ajuda amb tasques quotidianes i acompanyament de persones depenents i/o assetjades per la solitud. De la mateixa manera, oferim formació tant a les i els activistes LGTB com a les i els professionals que treballen en l’àmbit soci-sanitari amb persones majors.

T’esperem! La teua aportació i iniciatives són importants.

Si t’interessa participar, ens reunim divendres alterns a les 18.30 hores en la seu. Consulta l’agenda per a saber quan és la següent reunió. També pots escriure’ns al correu electrònic: majors@lambdavalencia.org.