Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Paral·lelament a la celebració del Dia Internacional Contra la LGTBIfobia, el 17 de maig, Lambda i la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals (FELGTB) han reconegut el compromís i responsabilitat de l’IES de Tavernes Blanques amb la formació d’una ciutadania educada en valors del respecte a la diversitat.

“Amb el lliurament del diploma acreditatiu agraïm públicament la tasca dels centres educatius compromesos amb la diversitat”, indica el responsable de programes educatius de Lambda, Fran Fernández, que ha destacat la necessitat de “no relaxar-se i treballar de forma contínua al llarg de tot l’any “. A més ha ressaltat la tasca i dedicació dels centres educatius distingits amb el segell ‘Escoles Segures’.

El reconeixement s’ha fet efectiu mitjançant el lliurament d’un diploma acreditatiu als responsables de l’IES de Tavernes Blanques el dimecres 16 de maig.

Cinc ‘Escoles Segures’
A més de l’institut de Tavernes Blanques, al llarg del present mes també seran reconeguts els següents centres: l’IES Gonzalo Anaya de Xirivella el 21 de maig, el CEIP Miguel de Cervantes de Xirivella el 22 de maig, l’IES Oleana de Requena el 24 de maig i l’IES Bovalar de Castelló el 30 de maig.

El programa ‘Escoles Segures’ busca una coalició que inclogui estudiants, mestres / es, i administradors / es dins l’àmbit educatiu a través de col·legis i instituts. Es tracta d’una iniciativa de FELGTB i compta amb el finançament d’Impulsa / Podem.

Share This