Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals (FELGTB) llança la seua nova campanya “El Síndrome del Pero”. Una iniciativa que pretén combatre els discursos d’odi contra la població LGTBI facilitant eines de contraargumentació a totes aquelles persones que se senten ofeses davant la reaparició i proliferació de determinats missatges LGTBIfóbicos.

La presidenta de la FELGTB, Uge Sangil, explica que la Federació ha decidit llançar una campanya d’aquestes característiques perquè “ens trobem en un moment en el qual l’arribada dels discursos d’odi a l’esfera pública, unida a la desinformació de gran part de la població sobre la realitat de les persones LGTBI, està reobrint debats històricament superats sobre els drets del col·lectiu”.

Per aquest motiu, la FELGTB ha decidit definir, amb una bona dosi d’ironia, aquesta certa tendència com una patologia que amenaça a la població espanyola: “El Síndrome del Pero”, que està fent que algunes persones es plantegen dubtes respecte a la necessitat d’apostar per una societat igualitària on totes les persones tinguen els mateixos drets.

La FELGTB ha creat la web www.sindromedelpero.org perquè tota persona interessada a saber si ha contret o no la síndrome puga comprovar-lo a través d’un test i perquè, en cas afirmatiu, accedisca al tractament.

 

Share This