Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La compra de joguines lliures d’estereotips de gènere és un pas més en la construcció d’una societat igualitària i diversa en què tinguen cabuda diferents sensibilitats.

Una de les bases sobre la qual es construeix i perpetua la desigualtat és la donada per l’assignació de rols per gènere, que d’una manera tan explícita es pot veure en les joguines, per això és responsabilitat  de tota la societat trencar les exclusions de gènere que després donen lloc a situacions d’assetjament.

Hem de recordar que són les persones adultes adults i les empreses aquelles que determinen que un joguet és per a nens o per a nenes. Per això, demanem a les famílies que no es posen límits a l’espontaneïtat dels xiquets i xiquetes, ja que les opinions de la família són vitals per a educar en igualtat de gènere.

Esta campanya no va dirigida a xiquets i xiquetes LGTB, sinó a qualsevol infant, ja que totes i tots poden sofrir assetjament per no comportar-se amb els rols de gènere establerts que marquen com ha de ser i què li ha d’agradar a un xiquet o a una xiqueta.

Share This