Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El Grup Jove de Lambda organitza una sèrie de xarrades sobre conceptes bàsics LGTB durant el 15, 18 i 19 de desembre en distints espais de la Universitat de València.

Encara que a nivell legal la situació al nostre país ha millorat en les últimes dècades, respecte al col·lectiu LGTB, les realitats quotidianes ens mostren que eixa igualtat legal no troba la seua correspondència en la vida de les persones LGTB que diàriament han de fer front a discriminació, prejuís o agressions, entre altres contrarietats.

Moltes vegades, estes fonts de discriminació més subtil, ve marcada pel desconeixement i la ignorància. Formar en conceptes bàsics LGTB és formar en diversitat i sensibilitzar respecte a ella, perquè allò que coneixem i comprenem deixa de fer por.

L’objectiu del Grup Jove amb estes xarrades és acostar els conceptes bàsics que es manegen des de l’activisme LGTB (conceptes en relació a la diversitat sexual i de gènere) a l’alumnat universitari de distints àmbits professionals.

Les xarrades tindran lloc el divendres 15 de desembre, a les 17:30 hores en l’aula de graus, en la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació. El dilluns 18 de desembre, a les 17:30 hores en l’aula 3A2, de la Facultat de Ciències Socials. I, finalment, el dimarts 19 de desembre, a les 17:30 hores en l’aula A33, en l’Aulari I del Campus de Blasco Ibáñez.

 

Share This