Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda celebra el Dia Internacional Contra la LGTBIfobia el dijous 17 de maig amb el llançament d’una campanya que posa l’enfocament en les situacions de marginació i violència viscudes per persones LGTBI. A més, amb motiu de la commemoració de la jornada, l’Ajuntament de València organitza la posada en escena d’una obra de teatre basada en la vida de Margarida Borràs. Un dia abans, el dimecres 16 de maig, l’IES de Tavernes Blanques serà reconegut per Lambda i FELGTB amb el primer segell del programa ‘Escoles Segures’.

La campanya serà llançada a través de les xarxes socials de Lambda el dijous al matí. Ja a la vesprada, Lambda s’unirà a la representació de l’obra de teatre ‘transportant-nos al passat: Margarida Borràs’ amb la seua assistència i el repartiment d’un fullet informatiu que posa el focus en situacions de LGTBfòbia. La representació està organitzada per la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València i tindrà lloc a les 19.15 hores a la Plaça del Mercat.

Primer centre de la xarxa ‘Escoles Segures’
Paral·lelament a la celebració el Dia Internacional Contra la LGTBIfobia, Lambda i la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals (FELGTB) reconeixeran el compromís i responsabilitat de l’IES de Tavernes Blanques a la formació d’una ciutadania educada en valors del respecte a la diversitat. Es tracta del primer centre de la Comunitat Valenciana que rebrà el segell del programa estatal “Escoles Segures” de FELGTB, de la qual Lambda forma part.

Al llarg del present mes també seran reconeguts els següents centres: l’IES Gonzalo Anaya de Xirivella el 21 de maig, el CEIP Miguel de Cervantes de Xirivella el dia 22 de maig, l’IES Oleana de Requena el 24 de maig i l’IES Bovalar de Castelló el 30 de maig.

Share This