Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

El grup de les Heidis de Lambda, juntament amb el club Esportiu LGTB+ Samarucs i l’equip de balompié femení de Llíria, celebrarà hui, 16 de febrer, a les 21.00 hores, un torneig en el camp de futbol del poliesportiu de Benimaclet per a commemorar el Dia contra la LGTBfòbia en l’esport.

Per al grup de les Heidis aquesta activitat cerca promoure la diversitat LGTB en el món de l’esport a tots els nivells i assegurar la difusió de missatges sobre la dignitat i el respecte al col·lectiu LGTB, censurant qualsevol expressió contrària a aquests valors.

En aquest dia Lambda vol denunciar tota actitud LGTBfóbica que es puga posar de manifest en conductes ofensives o discriminatòries, físiques o verbals, mitjançant insults, discurs d’odi, llenguatge abusiu o amenaces per raó d’orientació sexual o identitat de gènere, per part de l’afició o de les persones assistents als esdeveniments, d’acord amb la Llei 19\2007 contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport.

A més del torneig de futbol, hi ha previstes altres activitats per a commemorar el Dia contra la LGTBfòbia en l’esport. El diumenge, 18 de febrer, a les 11.00 hores, en la plaça de l’Ajuntament, es llegirà un manifest contra la LGTBfòbia en l’esport.

I el dilluns, 19 de febrer, a les 20.00 hores, en el poliesportiu de Benimaclet, es realitzarà un taller d’eines per a tècnics i directius de clubs enfocat a la detenció de la LGTBfòbia en l’esport.

 

 

Share This