Per a aquest curs les places estan esgotades, gràcies pel teu interés!!

El dissabte 12 de novembre, a la seu de Lambda, es durà a terme un nou CURS DE VOLUNTARIAT BÀSIC de Lambda. Recomanat a aquelles persones que no hagen realitzat cap formació pel que fa a la diversitat sexual, familiar i de gènere i estiguen interessades en col.laborar en Lambda dedicant part del seu temps a l’activisme LGTB.

És una oportunitat única per a conèixer millor la nostra entitat, així com els aspectes bàsics i les eines necessàries per a començar un camí d’aprenentatge, activisme i lluita pels drets de les persones LGTBI.

El curs tindrà la següent estructura i horari:

10:00. Coneix Lambda: Estructura i organització

11:30. Descans

12:00. Diversitat sexual, familiar i de gènere: Conceptes Bàsics

14:00. Dinar

16:00. Taller: Salut Sexual i VIH

18:00. Descans

18:30. Taller: Què és l’estigma?

19.30. Valorem el que hem aprés

20.00. Fi de la jornada

Aquesta formació és gratuïta. L’únic requisit per fer efectiva la inscripció és l’abonament de 10 euros en concepte de fiança per garantir l’assistència, ja que les places són limitades. La fiança serà retornada a tota persona que, havent assistit al curs complet, ho sol.licite; o si ho preferiu, podeu deixar-la com a donatiu.

L’abonament de aquesta fiança es pot fer a la seu de Lambda durant l’horari de l’Oficina Tècnica (de 9 a 14h i de 17h a 20h), o per transferència bancaria al següent número de compte: ES67   2038 – 6540 – 5360 0003 – 4739 – BANKIA, indicant com a concepte NOM I  COGNOM – CURS DE VOLUNTARIAT.

Per a fer la inscripció escriu a: voluntariat@lambdavalencia.org, però aquesta no serà vàlida fins que no es realitze el pagament de la fiança.

El plaç per apuntar-se finalitza el dijous 10 de novembre a les 00:00hr.

A l’hora del dinar, menjarem tots/es junts/es a la seu. Lambda es farà càrrec de posar el dinar, tenint en compte les opcions alimentàries de totes les persones assistents.

Share This