Si vols dedicar part del teu temps a l’activisme per la diversitat sexual, de gènere i familiar, i formar part de Lambda, aquest dissabte 18 de maig durem a terme el CURS BÀSIC DE VOLUNTARIAT.

Serà una bona oportunitat per iniciar la formació sobre diversitat sexual, de gènere i familiar, conèixer els aspectes bàsics i les eines necessàries per a començar un camí d’aprenentatge, activisme i lluita pels drets de les persones LGTBI. A més, també podràs conèixer la nostra entitat.

L’horari previst del curs és dissabte de 10.00 a 20.00 hores.

Al llarg de la formació abordarem els següents temes:

  • Coneix Lambda (estructura, funcionament, grups, etc.).
  • Delictes d’odi.
  • Diversitat sexual, de gènere i familiar: conceptes bàsics.
  • Breu repàs de la història del Moviment LGTB.
  • Masclismes i LGTBfòbia, tenen punts en comú?
  • Sexualitat: conceptes bàsics.

La inscripció és gratuïta, però per fer-la efectiva i garantir l’assistència, donat que les places són limitades, hauràs d’inscriure’t en aquest formulari i abonar 10€ en concepte de fiança. Aquesta serà retornada, després d’haver assistit al curs complet, si així ho sol·licites o si vols pots deixar-la com a donatiu. IMPRESCINDIBLE: no admetrem cap inscripció que no haja realitzat els dos requisits (Inscripció en formulari+pagament).

El pagament de la fiança el pots fer a la seu de Lambda, en l’horari d’Oficina Tècnica (de 9 a 14h i de 17h a 20h), o mitjançant transferència bancària al següent compte: ES21 2038 6555 5360 0006 3141, indicant com a concepte COGNOMS – CURS DE VOLUNTARIAT. Envia el justificant de pagament a voluntariat@lambdvalencia.org.

El termini d’inscripció finalitza el pròxim dijous 16 de maig de 2019. Totes les persones assistents dinarem juntes. Lambda es farà càrrec del dinar, tenint en compte les opcions alimentàries de cada persona.

.

Share This