Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

  1. Utilitza roba i calçat adequat

  2. Calfa i estira. El calfament és imprescindible abans de començar a córrer, uns quants minuts fent cercles amb la mà, braços i cames seran suficients per a donar-li inici a la teua ruta. L’objectiu és activar la circulació en les articulacions i precisament començar a entrar en calor. No comences a córrer en fred.
  1. Progressions: camina i corre. És normal que al principi no pugues córrer molt de temps seguit. Els primers dies posa’t un objectiu de completar, entre caminar i córrer, 20 minuts. Pots fer sèries de 4 minuts caminant i 3 corrent, i anar augmentant el temps de carrera conforme el teu cos es vaja acostumant.
  1. Controla les teues pulsacions. Mentre corres, has de fer-ho a un ritme al qual pugues mantindre una xicoteta conversa.
  1. Juga al 3 de 7. Idealment i sobretot al principi has de córrer tres dies a la setmana. Córrer tres dies a la setmana et permet que els teus músculs es recuperen i que el teu cos es vaja  acostumant a aquesta nova disciplina.
  1. Hidrata’t bé. És important que t’hidrates abans i després de córrer. Mentre corres pren aigua només si tens set, i en xicotetes quantitats.
  1. Alimenta’t bé. Incorpora en la teua vida hàbits de menjar saludables. Tracta de cuidar una mica la teua alimentació, sigues conscient del que menges. Incorpora a la teua dieta més verdures i hortalisses, si pot ser ecològiques, de proximitat o de quilòmetre 0. Tracta de menjar de manera natural, redueix o elimina la ingesta de productes processats, evita prendre begudes ensucrades i dolços  industrials.
Share This