Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

  • «Confinades però no callades» recull les reivindicacions del col·lectiu LGTB+ en els espais públics, educatius, esportius, o sanitaris com el de la salut mental
  • Organitzar-se col·lectivament davant del feixisme i la transfòbia, dels delictes d’odi i de qualsevol tipus de LGTBfòbia cobren protagonisme en aquest Orgull

Hola a totxs i tots:

En aquesta setmana de l’Orgull llancem una sèrie de 10 taules de debat sota el títol “Confinades però no callades” que recull les reivindicacions del col·lectiu LGTB+ en els espais públics, educatius, esportius, o sanitaris com el de la salut mental.

Aquests directes seran retransmesos entre el 22 de juny i el 10 de juliol a través del perfil de Lambda en Twitch (https://www.twitch.tv/lambdavalencia) i comptaran amb persones expertes en cada una de les àrees tractades.

22 de juny, 18 h. Feminisme, visibilitat i sororitat: Dones LTB per a canviar el món. Amb la participació de: Teresa Meana (Activista feminista, experta en llenguatge inclusiu), Cristina Pérez Sánchez (coordinadora del Grup de Polítiques Lèsbiques de FELGTB –Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals–), Noelia Mellado (coordinadora del Grup de Polítiques Bisexuals de FELGTB), i Sabrina Sánchez (Secretària de comunicació del sindicat OTRAS).

confinadas pero no calladas 1

24 de juny, 18 h. Parlem de salut mental serà una conversa entre Luis Estévez Cachafeiro, psicòleg clínic especialitzat en el treball amb trauma i atenció a la diversitat sexual, de gènere i familiar, i Marta Cañero Pérez, psicòloga a Orienta, Oficina Integral LGTBI de València.

25 de juny, 17:30 h. LGTBfòbia en les aules valencianes presentarà l’informe Diversia elaborat a partir de la recopilació de més de 7.000 enquestes realitzades entre l’alumnat valencià. Comptarà amb la presència de les seues autores que són investigadores i docents de Florida Universitària: Emma Dunia Vidal Prades, Sonia Renovell-Rico i María Pilar Ortega-Leal; acompanyades pel Director General d’Igualtat en la Diversitat, José de Lamo, i per un dels tècnics d’educació de Lambda, Juan Francisco Fernández.

29 de juny, 17:30 h. Reptes actuals de les famílies diverses acollirà diferents models de famílies conformats per dones LTB.

30 de juny, 18:00 h. Orgull antifeixista: propostes per a canviar el sistema pretén assolir la igualtat i la diversitat com a valors i conceptes integrats en la societat. El debat comptarà amb Anna Oliver (presidenta d’Acció Cultural PV), Angela Nzambi (técnica responsable de voluntariat i sensibilització en CEAR PV), Eva Ferriols (coordinadora d’Igualtat i convivència en l’IES Tavernes Blanques) i Beatriu Cardona i Prats (Intersindical Dones).

confinadas pero no calladas

2 de juliol, 18:00 h. Les vides en el centre del sistema, propostes per a eixir de la crisi.  Participen en aquesta taula de debat Carmen Castro (economista y feminista), Reyes Beltrán (activista feminista de Casa de la dona), Marcela Bahamon (integrante de la Asociación Intercultural de Profesionales del hogar y Cuidados de València), i Mar Ortega (feminista queer, ex coordinadora general de Lambda, y técnica de igualdad).

3 de juliol, 18:00 h. Dones LTB en l’esport reuneix clubs LGTB+ de València per a debatre sobre els principals entrebancs que troben les dones LTB a l’hora de practicar esports.

7 de juliol, 18:00 h. Lleis LGTBI: present i futur analitzarà la futura llei estatal, a partir de l’experiència autonòmica, i els factors que la fan necessària amb Uge Sangil (Presidenta de FELGTB), Charo Alises (Ojalá Málaga i Comisión Ley Estatal) i María Homsani (coordinadora del Grup d’Assessorament en Temes Trans de Lambda).

8 de juliol, 17.00 h. La igualtat LGTBI en les institucions: mite o realitat? tractarà de respondre aquesta pregunta amb diferents agents socials.

9 de juliol, 18:00 h. Delictes d’odi i discriminació per transfòbia. Mecanismes de protecció en l’àmbit laboral abordarà l’elevadíssima taxa d’atur que pateixen les persones trans, amb Arantxa Miranda (Vocalia de Cooperació i Delictes d’Odi de FELGTB), Niurka Gibaja Yabar (Vocal d’entitats de FELGTB i membre del Grup de Polítiques Trans també de FELGTB), i Kristal Calvo Leyba (del GATT de Lambda).

Pots participar amb comentaris i preguntes a través del perfil de Lambda en Twitch: https://www.twitch.tv/lambdavalencia. T’esperem per a canviar el món, juntes!

Share This