Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Condemnem enèrgicament el violent assassinat transfòbic ocorregut a Castelló i demanem que no es deixe de lluitar per l’erradicació de la violència que pateixen les persones trans. Ens unim i donem tot el nostre suport a la concentració STOPTRANSFÒBIA que tindrà lloc demà dimecres dia 6 de març a les 19.00 h en la Plaça Pescateria de Castelló.

A més, a causa del tractament que es continua fent d’aquestes notícies en els mitjans de comunicació, detectem que és necessari fer pedagogia de com informar sobre les notícies de la realitat LGTBI.

Els mitjans de comunicació han de ser respectuosos quan ofereixen notícies que afecten el col·lectiu LGTBI. El respecte suposa reconéixer en tot moment els drets que cada persona té, condicionant imprescindible que ha d’estar present en la narrativa de qualsevol fet noticiable.

Amb l’objectiu d’acabar amb els prejudicis i oferir una informació rigorosa és fonamental que els mitjans de comunicació respecten el dret d’autodeterminació de cada persona i diferenciar les identitats trans existents, fent un ús correcte dels termes que represente aquestes realitats.

Publiquem la guia de bones pràctiques per al tractament de la diversitat sexual i de gènere. Aquesta guia confia a ser una eina útil per a la construcció d’un ús del llenguatge oral, escrit i/o visual inclusiu i responsable envers tota la societat.

Des de Lambda oferim a tots els mitjans de comunicació una formació respecte a la realitat LGTBI.
.

Share This