Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Des de Lambda presentem la convocatòria del nostre Concurs de Dibuix Infantil sobre diversitat familiar per a aquest estiu. El concurs es dirigeix a xiquetes, xiquitis i xiquets d’entre 6 i 15 anys i amb residència a l’Estat espanyol. L’objectiu és que puguen expressar-se i descobrir que a través de la creativitat de les seues mans poden llançar a la resta del món què és el que opinen i senten sobre la diversitat en l’àmbit que els resulta més proper.

Les obres presentades hauran de fer-se en format A4 o A3. Es podrà utilitzar, llapis, bolígraf, retoladors o pintura i podrà ser en color o en blanc i negre. S’enviaran en format electrònic i en pdf, mitjançant correu electrònic, a la següent adreça: social6@lambdavalencia.org. S’acompanyaran del formulari de participació al que podeu accedir des d’aquest enllaç: https://forms.gle/WY9F1qCDy1S7BhyN8

El termini màxim de presentació de les obres serà el dia 15 de setembre. Qualsevol dibuix rebut amb posterioritat a aquesta data no serà tingut en compte. El 15 d’octubre es publicarà la resolució del jurat i l’obra guanyadora. Totes dues informacions es faran públiques en la nostra web, així com en les xarxes socials de l’entitat. El dibuix estarà penjat en la pàgina web durant els mesos d’octubre i novembre.

El premi serà un lot de llibres sobre diversitat adaptat al rang d’edat dels dos grups en què es dividirà a les persones participants:

  • de 6 a 10 anys

  • d’11 a 15 anys

La participació en aquest concurs implica la plena acceptació de les seues bases. Accedeix des d’ací a les Bases del concurs de dibuix de Families diverses

Share This