Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

T’agrada la fotografia? Vols participar en trencar l’estigma del VIH que encara està implantat en la societat? Participa en el I Concurs fotogràfic Davant l’estigma, captura la Vihda! Sempre que tingues més de 16 anys i l’autoria de les imatges que envies, pots participar en el concurs amb fins a tres fotografies diferents, en color, blanc i negre i també s’accepten fotomuntatges.

El tema principal serà la lluita contra l’estigma associat al VIH-sida, i està relacionat amb la commemoració de l’1 de desembre, “Dia Mundial del VIH- Sida”, dia en què es donarà a conéixer la resolució del jurat. Aquesta decisió es farà saber a les persones guanyadores personalment.

Coincidint amb aquesta data assenyalada, difondrem les fotografies guanyadores a través de les seus xarxes socials amb el títol elegit per les persones autores. També s’exposaran totes les obres participants a la seu de Lambda durant el mes de desembre com a commemoració del “Dia Mundial del VIH- Sida”.

A més, s’estableixen tres premis. Un primer premi de 100 euros, i dos segons que consistiran en una menció per cada obra a la pàgina web de l’entitat. La decisió del jurat serà inapelable i els criteris de selecció es basaran en la creativitat i el compromís amb el missatge.

Pots participar enviant les teues obres fins el 2 de novembre. Llig les bases, fent clic ací.

Share This