La FELGTB (Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals) convoca la Segona Edició del Concurs de dibuix i microrelats per a xiquetes, xiquets i joves “Esta es mi familia”.

Aquest concurs cerca seguir valorant la creativitat de xiquets i xiquetes a través dels seus dibuixos i textos, i al seu torn representar i posar en valor la seua composició familiar davant a la societat. Actualment la societat està formada per famílies diverses que segueixen sense tenir una representació real en mitjans de comunicació, literatura infantil i juvenil, llibres de text, etc. Especialment es pretén ressaltar a les famílies LGTB pel seu caràcter minoritari i poc representat.

Les bases del concurs es poden consultar punxant ací.

La FELGTB es reserva el dret de divulgar, difondre públicament i reproduir els dibuixos sense que per açò els autors, als qui se’ls reconeix la propietat de les seues obres, reporten dret algun. Els dibuixos i textos es podran utilitzar per a campanyes de màrqueting de la FELGTB.

La fallada el jurat es farà públic en el transcurs de la cerimònia de lliurament dels Premis Plumas y Látigos de la FELGTB que tindrà lloc el 21 de maig a Madrid.

 

Share This