Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La concentració, convocada d’urgència, tindrà lloc demà dimecres 1 de març a les 19h, davant de les Corts.

L’associació ultradretana i ultracatòlica HazteOír va posar en marxa ahir 27 de febrer un autobús propagandístic amb el lema “Que no te engañen: Si naces hombre, eres hombre. Si eres mujer, seguirás siéndolo”, el qual, ha realitzat una gira per centres educatius de Madrid. La seua idea és que recórrega diverses ciutats de l’Estat, entre d’altres València, on estarà l’1 i 2 de març. És a dir, ja.

HazteOír ha posat en marxa aquest vergonyós autobús com a resposta a la campanya per a la inclusió de les xiquetes i xiquets trans de Chrysallis “Hay niñas con pene y niños con vulva. Así de sencillo”, i per a difondre el seu pamflet LGTBfòbic enviat a finals de 2016 als centres educatius de l’Estat contra la diversitat sexual, de gènere i familiar, sent absolutament rebutjat per governs autonòmics com ara el valencià, el català o l’andalús.

Les entitats LGTB que treballem amb les realitats trans, considerem intolerable la presència impune d’aquestos missatges transfòbics i d’incitació a l’odi, i menys encara per part d’una entitat reconeguda d’Interès Públic pel Govern espanyol. Sabem que el seu objectiu no és altre que fomentar l’odi i la discriminació cap a les persones trans, i especialment contra les xiquetes i xiquets trans, la qual cosa considerem menyspreable, indignant i impròpia de la Democràcia.

Per això, vos convoquem a una concentració d’urgència contra la transfòbia i a favor de la diversitat sexual i de gènere davant les Corts Valencianes (Pl. Sant Llorenç 4), demà dimecres 1 de març, a les 19h, per a protestar contra aquesta acció, mostrar el nostre suport a la diversitat i la democràcia, i exigir al Govern valencià que s’acceleren les accions per a l’aprovació de la Llei integral contra l’LGTBfòbia, de manera que aquestes accions ultres deixen de quedar impunes.

Ens veiem demà davant les Corts. Cap agressió sense resposta.

Share This