Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

bandera-transA la web de Lambda hi ha un apartat de documents d’interés sobre les diferents realitats LGTB. Aquest apartat fa molt de temps que el tenim pendent d’actualitzar. Les tasques importants i urgents del dia a dia en la gestió de la entitat fan que aquest siga un tema que encara tenim pendent.

En el subapartat “Identitat de Gènere” hi havia un document anomenat “Esborrany Llei Integral Trans València” que ha generat controvèrsia i des de Lambda volem clarificar que:

  • Es tracta d’un document que va ser el·laborat en l’any 2009 .
  • Lambda forma part, junt a altres entitats LGTB, del grup de treball que ha ficat en marxa la Direcció General d’Igualtat en la Diversitat per elaborar l’esborrany que en breu esperem que veja la llum.
  • Per una altra banda, Lambda va crear el passat novembre un grup de treball d’activistes trans per treballar el contingut de la llei amb mirades plurals.

Per tant, no existeix cap text alternatiu al que s’està treballant des de la Direcció General d’Igualtat en la Diversitat i la línea que s’està seguint és generar una llei despatologitzadora on les persones trans siguen les protagonistes del seu procés de transició.

Demanem disculpes per la confusió pogut generar i esperem, una vegada l’esborrany estiga enllestit, poder compartir-lo amb totes i tots vosaltres.

Share This