Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Les Unitats d’identitat de gènere de la Comunitat Valenciana han emés un comunicat conjunt en relació amb la pandèmia del Covid-19 i els tractaments de transició. Els i les professionals que treballen en estes unitats volen transmetre un missatge de serenitat perquè esta situació és transitòria i passarà.

Per tal de facilitar l’assistència sanitària a totes les persones amb diversitat de gènere i assegurar la prevenció tant d’elles com de les treballadores de les unitats hospitalàries, caldrà tindre en compte algunes recomanacions.

comunicat hospitalari

Recomanacions de les Unitats d’Identitat de gènere

  • Com les de la resta de població, totes les receptes es prorroguen automàticament 2 mesos.
  • En cas de tindre qualsevol problema mèdic en relació amb els tractaments, cal cridar per telèfon per resoldre els dubtes que tingueu sense desplaçar-se.
  • Pel desproveïment d’alguns fàrmacs, anteriors a la pandèmia, es demanarà en les farmàcies el canvi per altres amb el mateix principi actiu (com es pot vore al final del comunicat).
  • En el cas de l’administració de testosterona Testex©, un retard de 7 dies és perfectament assumible. Per a més dies, consultar telefònicament amb la unitat i en les equivalències del comunicat.
  • El mateix s’aplica a l’administració del Decapeptyl©, que pot demorar-se 7 dies sense cap conseqüència.
  • Tampoc és recomanable començar ara cap tràmit de canvi d’identitat de gènere en els jutjats, llevats d’aquells imprescindibles.
  • Qualsevol necessitat d’ajuda psicològica serà atesa telefònicament a través del servei de sexologia.

Us recomanem llegir el comunicat complet, que pot descarregar-se fent clic en este enllaç.

Share This