En suport a la companya agredida, en solidaritat amb totes les persones que cada dia pateixen assetjament LGTBfòbic, i com a resposta i repulsa a la violència que ens condemna a haver de (sobre)viure amb por i ràbia, US CONVOQUEM A LA CONCENTRACIÓ QUE TINDRÀ LLOC DEMÀ DIMARTS 1 DE JULIOL, A LES 19’30, A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT, per denunciar que encara es produeixen aquest tipus d’agressions, que la gent que les produeix campa amb total impunitat i que no hi ha prou mitjans de prevenció i els que hi ha són ineficaços, o així es demostren quan ocorren fets com el relatat a continuació.

El passat dissabte 28, a les 4:30 de la matinada, una dona transsexual, va ser salvatgement agredida per dos homes. Els agressors la van increpar des del cotxe amb insults trànsfobs, per posteriorment agafar-la del braç i arrossegar-la des del vehicle en marxa, durant gairebé 20 metres, per la calçada.

Aquest aberrant atac és una mostra més de la violència que el sistema patriarcal, i per extensió, trànsfob, exerceix cap a les persones trans. I de com els agressors i maltractadors, emparats en la imperant cultura masclista i LGTBfòbica, poden lliurement violentar mentre nosaltres hem de mesurar cada pas que donem perquè ens va en això la nostra integritat física, psicològica, o fins i tot la vida en alguns casos.

NO ESTÀS SOLA! CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA! SI ENS TOQUEN A UN@, ENS TOQUEN A TOTHOM!

Share This