Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

En el mes de novembre comencen Les Xarrades de Salut Sexual, on el Grup de Salut Sexual i VIH de Lambda presenta una sèrie de xarrades-col·loquis relacionades amb el sexe, pràctiques sexuals (tant en HSH com en MSM) i estratègies saludables de prevenció per a reduir riscos.

Les Xarrades de Salut Sexual no pretenen ser conferències, on experts ens exposen la seua informació i criteri, encara que ens guardem la possibilitat de poder sol·licitar ajuda d’alguna persona que, per la seua experiència i treball, introduïsca el tema que volem tractar. Les nostres xarrades pretenen ser trobades del Grup amb el col·lectiu LGTB per a aprendre entre totes i tots quins camins seguir en la prevenció i cura de la salut sexual.

El sexe és un dret i creiem que la salut sexual també ho és. No obstant això, els prejudicis que envolten tot el relacionat amb el fet sexual impedeixen que existisquen més espais on compartir experiències i aprendre, conjuntament, de les nostres relacions sexuals i afectives. El nostre primer objectiu és trencar eixos prejudicis perquè el sexe siga una part natural de la nostra vida i de la nostra salut.

Existeix molta informació en el carrer que volem reunir en les nostres trobades per a poder discutir-la, entendre-la i incorporar-la al treball de prevenció que realitza Lambda en l’àmbit de la Salut Sexual. Desafortunadament, també existeix molta desinformació i creences errònies que és indispensable aclarir per a poder tenir una vida sexual lliure i sense riscos per a la salut.

És molt important la participació del col·lectiu LGTB per a poder dur a terme aquest projecte. El Grup es compromet a crear el millor ambient possible, on el respecte a les totes les opinions serà una obligació i, així, poder compartir les vostres experiències o plantejar els vostres dubtes en un entorn amigable i lliure de prejudicis.

Exposarem la informació, amb les seues dades i fonts, per a facilitar un treball de discussió conjunta on cada persona extraga les seues pròpies conclusions.

Comencem Les Xarrades de Salut Sexual amb dues activitats centrades, d’una banda, en com millorar les nostres pràctiques sexuals des del punt de vista de la reducció de riscos, i d’altra banda en la prevenció del VIH des de la perspectiva dels tractaments.

Us recordem que, en el mes de desembre, ens centrarem en el “Dia Internacional enfront del VIH/sida”.

genericoxarradesval-3
Podràs consultar les diferents xarrades en l’agenda de Lambda.

… i en les diferents xarxes socials cercant: @lambdavalencia
… però si vols atenció personalitzada: salutsexual@lambdavalencia.org

T’esperem!!

Moltes gràcies.
Grup de Salut Sexual i VIH de Lambda.

Share This