Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, celebra el seu 14é Congrés aquest cap de setmana sota el títol “Lluitem contra l’odi, som i estarem”, i decidirà les principals línies d’actuació de l’entitat per als pròxims dos anys. El Congrés començarà amb l’acte inaugural demà divendres, 25 de febrer, a les 19:00 hores, al Complex Esportiu-Cultural La Petxina de València. L’accés és obert fins a completar l’aforament, i serà precís fer servir la mascareta durant tot l’acte. Podrà seguir-se també per xarxes socials a través del hashtag #14CongresLambda.

Contarà amb partits polítics, entitats socials i altres col·lectius LGTBI, amb qui Lambda col·labora de forma habitual, donat que tots formen part de la mateixa lluita per una societat democràtica i respectuosa amb la diversitat, i als que vol fer un reconeixement. En representació de les institucions participaran Sergi Campillo, vicealcalde de València; Rubén Sancho, Secretari autonòmic d’Igualtat i Diversitat de la Generalitat; i Dolors Gimeno, Diputada de Diversitat.

En l’acte, que estarà conduït pel comunicador LGTB+ Jorge Alcocer, hi haurà una part reivindicativa, com sol ser habitual, amb una performance a càrrec del Grup Trans de Lambda. També hi haurà actuacions de Dansà Inclusiva i de l’artista drag Liz Dust, així com lectura de poesia a càrrec d’Encarna Mabel, mare que acompanya la diversitat.

inauguracion 12 congres lambda

Un moment de la inauguración del 12 Congrés de Lambda, amb les teixedores de la bandera arciris de punt que també estarà present demà!

Jornada de treball

El dissabte, 26 de febrer, es celebrarà la jornada de treball del 14é Congrés en què persones sòcies i voluntàries de Lambda avaluaran la gestió de l’última executiva, reflexionaran sobre els reptes que els esperen a curt termini i la manera de treballar per abordar-los durant els pròxims dos anys. «En l’últim any, ha sigut clau la recuperació dels espais de socialització, de la participació del voluntariat i de la incidència política del moviment LGTB+ per a frenar els discursos d’odi –vinguen d’on vinguen– i avançar en la conquesta de drets, a més de defensar els ja conquerits», explica Fran Fernández, coordinador general de Lambda.

El Congrés tindrà lloc en Las Naves. Centre d’Innovació, i començarà a les 9:30 hores amb les acreditacions de les persones inscrites, fins a les 19 hores, quan es preveu que es tanque. També serà obligatori l’ús de la mascareta durant tot el el temps que dure la sessió de treball.

Share This