Cartel Fallas'16 bajaComença el mes de març i els carrers ja fan olor a Falles! I com cada any, el grup de Salut Sexual i VIH de Lambda ha dissenyat una campanya de prevenció que enguany porta per lema “Si folles en Falles, no falles. Posa’t condó”. El voluntariat de l’associació farem diversos repartiments de preservatius durant les mascletaes i vos animem a sumar-vos per fer visible que lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals també formem part de la festa fallera.

Els repartiments previstos seran el dissabte 5, el dissabte 12 i el diumenge 13 de març.

Com cada any, hem distribuit els diferents grups i espais de Lambda per cobrir tots els repartiments, encara que pots anar a tants repartiments com vulgues, encara que no formes part d’eixe grup o espai. Hi haurà una persona de Lambda responsable que portarà el material per repartir a la mascletà, així que l’única cosa que has de fer és estar a les 13.00 en la porta del Rialto el dia del repartiment. Busca les nostres banderes i la pancarta de Lambda!

¿Vols ser part del grup de Salut Sexual i VIH i treballar per una salut sexual plena i la prevenció de les infeccions de transmissió sexual? Contacta ací amb el grup.

Share This