Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Un any més continuem treballant per a erradicar els actes LGTBIfòbics que continuen existint en les Falles.

Llancem la nostra campanya ‘Borinot el que no bote’ per a combatre la LGTBIfòbia i fer de les Falles un espai més lliure i igualitari.

Demanem que es cante ‘Borinot el que no bote‘ en lloc de l’arrelat càntic ‘maricón el que no bote’.

Mantenir en l’imaginari col·lectiu la paraula ‘maricón’ com un insult només reforça la LGTBIfòbia en la societat. Seguint amb la tradició del ‘maricón el que no bote’ en les festes de les Falles es perpetua l’assetjament i les agressions a les persones lesbianes, gais, trans i bisexuals.

Volem continuar conscienciant al món faller de la necessitat d’implicar-se i mostrar el seu suport a aquesta iniciativa com a anys anteriors, per això demanem que es faça públic el seu compromís amb el respecte a la diversitat sexual, de gènere i familiar. Fem aquesta crida a les associacions falleres, associacions culturals i bandes de música, entre altres; juntament amb consistoris de diferents localitats de la província de València perquè difonguen la campanya ‘Borinot el que no bote’ en els espais de les seues instal·lacions (descarregar cartell), així com en les seues xarxes socials amb l’etiqueta #BorinotElQueNoBote

Si aquestes Falles volem que tothom es pose a saltar, cantem molt fort ‘Borinot el que no bote!’

Per a les persones que continuen mantenint que això de cantar ‘maricón el que no bote’ és una tradició, els deixem una lectura recomanada.
.

Share This