Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Bona vesprada a totes i a tots, i moltes gràcies per la vostra participació i suport a aquest acte organitzat per Lambda. Anem a començar la lectura del manifest.

Amb aquest acte volem rebutjar la violència sofrida aquest passat cap de setmana per dues dones que estaven besant-se ací, en el barri de Patraix.

Aquesta Besada LGTB té per objecte denunciar i demostrar la nostra repulsa als delictes d’odi que seguim patint les persones LGTBI, així com oferir la solidaritat del nostre col·lectiu i de tota una societat a les víctimes de l’agressió. Aquest ha sigut un acte LGTBfòbic i masclista, que hem de condemnar socialment i judicialment.

Des de Lambda tenim un compromís ferm amb la lluita contra la lesbofòbia, l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia en totes les formes que es puga presentar.

Volem promoure valors de respecte a la diversitat sexual, de gènere i familiar i per això fomentem un esperit crític de denúncia davant la discriminació o davant de qualsevol tipus de violències cap a les persones LGTBI.

Per això, si has patit un incident de discriminació o una agressió física o verbal motivada per la teua orientació sexual o identitat de gènere, DENUNCIA! Sense por i amb la veu alta, DENUNCIA!

I és per això que exigim que les institucions públiques i la justícia siguen inquebrantables contra els delictes d’odi. No podem tolerar cap tipus de violència contra el col·lectiu LGTBI.

Les administracions públiques han d’impulsar mesures legals que garantisquen la seguretat de les persones LGTBI, perseguint qualsevol tipus de delicte d’odi, discurs LGTBIfòbic o actes que danyen la dignitat de les persones LGTBI.

Volem besar-nos als carrers, als parcs, als pobles, a les ciutats, als jardins, volem viure lliurement la nostra vida. Volem polítiques feministes. Volem polítiques LGTBI. Volem igualtat. Volem llibertat. Volem justícia.

Aquesta és la nostra resposta. Una resposta social contundent i unànime del moviment LGTB, recolzada per molts moviments i organitzacions socials, partits polítics, sindicats, institucions públiques i per tota una ciutadania que vol una democràcia i una societat realment inclusiva i respectuosa amb la diversitat; i amb els drets de totes les persones.

Hui, responem amb la millor manera de fer-ho, amb amor i visibilitat!!

Prou de lesbofòbia, homofòbia, transfòbia o bifòbia!
Cap agressió sense resposta!
Si toquen a una, ens toquen a totes!!

Que començe la resposta!! Anem a besar-nos!!

Agrair a totes les persones que s’han acostat i han participar d’aquest acte, amigues i amics de Lambda, moviments i entitats socials, moviments lgtb, partits polítics, sindicats i càrrecs institucionals…i tota una ciutadania que, una vegada més, està a l’altura de la societat que volem.

Moltes gràcies a totes i a tots, esperem que en altres i millors circumstàncies.

Continuem la tasca i la transformació social.

Moltes gràcies!

Share This