Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Volem mostrar tot el nostre suport i defensa al programa SKOLAE, que imparteix la COEDUCACIÓ en la Comunitat Foral de Navarra de forma obligatòria. SKOLAE inspira el treball dels centres i comunitats educatives de Navarra per a facilitar a tot l’alumnat la possibilitat d’aprendre a viure en igualtat.

Per un present i un futur sense condicionants de gènere, on aprendre a identificar les desigualtats, a lluitar contra elles i a exercir el dret a la igualtat en l’àmbit de cada cultura, religió, classe social, situació funcional, identitat o orientació sexual, etc.

Des de sectors conservadors i reaccionaris s’han emés tres denúncies contra les persones que van redactar i imparteixen el Programa Skolae. Deu persones, entre redactores del programa, tutores o responsables del programa, estan citades per a declarar en el Tribunal Superior de Justícia de Navarra el pròxim 14 de juny.

No podem permetre aquest atac, que només és el començament de molts altres, contra la COEDUCACIÓ ara i contra qualsevol forma de llibertat que no siga la que ells entenen, sempre.

Es vol aconseguir signatures pel màxim nombre d’associacions i persones, tant de la nostra comunitat com de moltes altres que també estan en contra d’aquesta “caça de bruixes”.

Signa contra les denúncies a persones redactores i tutores del PLA DE COEDUCACIÓ SKOLAE

Share This